perjantai 12. heinäkuuta 2013

Huomenta!

Hih, mä heräsin ennen näitä peltosaunioita. On tainnut loma tehdä tehtävänsä. En kyllä muutenkaan ole kovin myöhään nukkuva. Tänään heräsin kun mies lähti töihin seitsemän jälkeen. Keitin kahvia ja lähdin siemailemaan sitä terassille. Huomasin että naapurin ajotiellä nukkuu nämä sauniot ja hieman ujosti kävin napsaisemassa nämä kuvat. Mitäköhän naapurit ajattelis jos näkin mun kyyköttävän tien laidalla kuvaamassa rikkaruohoja... Vaikka tämä on vain rikkaruoho, on se melko viehkeä. Ujosti laskee terälehdet yöksi alas.

Eilen oli ihana lomapäivä. Heti aamiaisen jälkeen lähdimme lasten kanssa työkaverini luokse kyläilemään. Ensin terassilla aamkahvit, syötiin marjoja suoraan puskista, juoruttiin ja katseltiin lasten temmellystä pihamaalla. Tämän jälkeen tehtiin ruoka, jota meidän nirsot lapset vain närppivät.. Onneks on niin tuttu kaveri että uskon ettei hän pahastunut. Ruoan jälkeen lähdettiin uimaan, ensin läheiselle järvelle ja sen jälkeen heidän mökille mereen. Kaiken kukkuraksi mökkikahveet ja sokerimunkkeja. Nam Nam!!


Ja tottakai mökillä kuuluu heittää tikka ja peuhata vaikka trampoliinilla. Kissatyttö ja hulivalipoika olivat melko uuvuksissa päivän jälkeen. Illalla oli helppo saada heidät nukkumaan ajoissa.

Tuliaisiksi ihanalle työkaverille vein pari tiskirättiä mitkä olin neulonut meidän Ruotsin matkan aikana. Lanka on novita bambu-lankaa. Siinä on 50% bambua ja 50% puuvillaa. Räteissä on 35 silmukkaa, pintana helmineule ja kerroksia niin monta että tuloksena on neliö. Sidoin ne vielä narulla yhteen ja kirjoitin lapulle mitä tuote sisältää. Tästä langasta neulotut rätit ovat ihanan pehmeitä ja toistaiseksi ovat tuntuneet toimivilta.Ihanan rentouttavan päivän jälkeen oli ihanaa kellistyä sohvalle ja kutoa lasten lapasia. Aiemmassa postaukessa näkyneet vihreät lapaset ovat päättelyä vaille valmiit ja eilen aloitin samanlaiset punaiset, joista puutuu vielä peukut. Esittelen molemmat parit kerralla kun ovat täysin valmiit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti