sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivän postaus

Mukavata isänpäivää kaikille. Meidän perheen isi vielä nukkuu ja odottelen tässä lasten kanssa milloinkas sitä viitseis toista herättää.. Tässä odotellessa ajattelin päivittää blogia.

Viime postauksessa näkyneet sukat olen viimeistellyt tänä aamuna ja juuri sopivasti ne ovatkin minun isänpäivälahjani ukkelille. Tässä kuva sukista. Ikävää kun tuota luonnonvaloa ei liiemmin näy niin kuvatkin ovat sen mukaisia. Lankana oli siis Austerman step ja puikkoina 2,5 pyöröt, nyt on asia tarkistettu. Toivottavasti ovat mukavat käytössä.

Marraskuun ensimmäinen viikko on meillä aina isin juhlaviikko. Juhlinta alkaa ruotsalaisuuden päivän juhlimisela, jatkuu ukkelin syntymäpäivien juhlimisella ja päättyy isänpäivän juhlimiseen. Nyt tosin sain "luvan" olla leipomatta nyt sunnuntaiksi mitään. On nimittäin herkkuja tullut syötyä jo melko tavalla. Käymme kuitenkin vanhempieni luona tänään ja siellä pöydät notkuu aina kaikkea herkkua niin syömme siellä kakkumme. 

Ja jos joku ihmettelee miksi meillä juhlitaan ruotsalaisuuden päivää, se johtuu siitä että ukkeli on ruotsalainen, muuttanut tänne Suomeen kun hulivalipoika oli syntymäisillään. Tämän vuoden ruotsalaisuuden päivän kunniaksi tein kuppikakkuja ja muistin jopa ottaa niistä kuvan.

Olivat muuten ihan törkeän hyviä, taikinan joukkoon laitettiin suklaahippuja ja mansikkakermavaahtoa... Nam!!

Ukkelin syntymäpäiväkaakusta en muistanut ottaa kuvaa, mut se ei ehkä olis ollut painokelvollinen. Kokeilin pursottaa kaksivärisellä kermavaahdolla kaakun päälle ja täytyy sanoa että lopputulos oli vähintäinkin mielenkiintoinen. Hyvää kakku kuitenkin oli.

Lopuksi vielä kuva kukasta minkä kissatyttö askarteli akkelin avustuksella pappallensa:

Mukavaa isänpäivää kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti