tiistai 29. lokakuuta 2013

Sukkaa pukkaa

Juuri eilen kirjoitin miten en halua kovin laittaa tänne keskeneräisiä töitä. Ja saman tein jäin miettimään että miksen... En keksinyt siihen mitään vastausta. Ja kun aloin asiaa miettimään niin hyvinhän voisin laittaa tänne keskeneräisiäkin töitä. Onpahan sitten ainakin itselle dokumentoitu että milloin tuli mitäkin aloitettua ja milloinkas sen on saanut päätökseen.

Tässä siis eilen aloittamani sukka ukkelille. Kaiken näiden virkkaamisten ja kirjoneuleiden jälkeen on aivan ihanaa vain neuloa suoraa pötköä. Oikein sielu lepää kun saa heiluttaa puikkoa vailla suurempaa ajatusta.

Silmukoita on 60, varteen 4o 1n, kantapään jälkeen sileää. Lankana on Austermann step ja puikkoina taitaa olla kolmosen pyöröt. En ole ihan varma puikon koosta enkä viitsinyt alkaa mittaria kaivamaan esille kun oli illalla niin kova kiire saada sukat puikoille. Olen kuullut puhuttavan että Austerman olisi hyvää ja kestävää sukkalankaa. Toivottavasti on näin, sillä ukkelilla kuluu villasukat puhki ihan älyttömän nopeesti. Ja parsintahommiin en vielä ole ryhtynyt.

Tässä siis eilisillan tulos:


Seuraavaksi aamun saldo ennen töihin lähtöä, kantalappu kavennuksia vaille valmis:

Ja kotona ruuan jälkeen kaffekupposen ääressä pääsin tähän asti.


Illalla kun lapsukaiset ovat nukkumassa ja ukkeli kiekkoa pelaamassa, saan ihan kaikessa rauhassa tikuttaa ja katsoa vaikka Vain elämää digiboksilta. Kun on intoa tehdä tulee äkkiä valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti