sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lisää joulua

Tässä taas joululahjoja joita olen valmistanut. Jo aikoja sitten pari työkaveria ihastui aiemmin nähtyihin virtahepoihin ja pyysivät jos teen heidän lapsille. Suostuinhan sitten tekemään nämä. Aika paljon ihastelua nämä saivat ja moni oli kiinnostunut saamaan itselleen myös.. Yritin selittää että näitä on aika paljon jonossa odottamassa. Aloitin jo siskon ystävän pojalle synttärilahjaksi, seuraavaksi teen serkulle syntymäpäivälahjaksi ja sitten on vielä kolme ystävää jonossa. Sen jälkeen todennäköisesti olen niin kyllästynyt näiden tekemiseen etten enää vähään aikaan valmista näitä.

Mutta joka tapauksessa, tässä ovat nämä ihanuudet. Kuvat ovat huonolaatuisia koska ne on otettu puolenyön aikaan ja näköjään ilman salamaa. Ja nyt ovat kaverit jo muualla joten parempia kuvia ei tule. Lankana on norjalainen Viking babyull ja koukun koko 3,5.


Jostain syystä tytöstä tuli hiukan muodokkaampi ja pojasta hoikkeli. Kaikki neljä virtahepoa jotka olen tehnyt.  Hauskasti on jokainen erinäköinen vaikka täysin samalla lailla tehty.
Ja nyt nauttimaan joululomasta. Edessä on vielä neljä vapaapäivää, kaikki lahjat on hankittu ja paketoitu, talo on siivottu ja jääkaappi täynnä ruokaa. Nyt voi vaikka istua koko yön sohvalla ja virkata tällaista suloisuutta. 

Rauhallista joulunodotusta!!

2 kommenttia: