sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kyh 2014 päivä 1.

Hej på er!!

Nyt se sitten on käynnistynyt. Kauan odotettu Kesäyön hullutus. Yritän päivittäin kirjoittaa raporttia miten on lähtenyt projekti liikkeelle... Saa nähdä kuinka käy.

Tänään olen aloittanut kaksi työtä. Ensimmäiseksi sen Asteri-maton.

Tässä vaiheessa en ole tyytyväinen kuteeseen, en väriin, enkä malliin. Mutta vielä en luovuta. Monesti on käynyt niin että jokin työ näyttää alussa aivan kamalalta, mutta kun sen vaan maltilla vie loppuun niin se onkin oikein ihana. Aloitin virkkuun koon 10 koukulla, mutta jossain vaiheessa totesin sen olevan liian iso ja nyt olen virkannut kasin koukulla. Tästä eteenpäin tätä mattoa on vain tehtävä vähän kerrallaan, muuten saan hartiat tosi jumiin.

Toinen työ on virkattu vauvan peitto. Teen ensin kaikki ympyrät valmiiksi, sitten suunnittelen mihin järjestykseen ne laitan ja vasta sitten virkkaan beesillä värillä reunukset ja liitän palat toisiinsa siinä samalla. Paloja tulee todennäköisesti 24 joten vielä on tehtävää. Mutta melko hyvin näitä saa tehtyä, luin kissatytölle iltasatua ja siinä samassa virkkasin melkein kaksi ympyrää. =) Kaikki aika on käytettävä hyväksi jos mielii saada kaikki suunnitellut työt valmiiksi.Suunnitelluista töistä puheen ollen, aiemmin tekemäni lista todellakin elää ja tulee muuttumaan joiltain osin. Nyt vielä vähän virkkaamaan ennen kuin on pakko painua pehkuihin. 

Hauskaa hulluttelua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti