torstai 5. kesäkuuta 2014

Kyh 2014 päivä 5.

Ok. Menköön nyt näin kahden päivän välein tämä raportointi. Kyh nro:t 1 ja 2 eivät ole juurikaan edistyneet. Mutta ne ovat suuritöisimpiä niin ne tulevatkin pikkuhiljaa valmiiksi. Kyh # 3 lapaset ovat jo melkein valmiit.


Sanoisko että viittä vaille valmis.

Kyh # 4 on valmis, eilen aloitin ja lopetin. Virkattu hattu johon löyty ohje täältä. Olen jonkin verran mukaillut ohjetta, jätin välistä ja lopusta kerroksia pois. Tosi mukava, helppo ja nopea ohje. Itselläni meni parisen tuntia tätä väkerressä.


Langan merkistä ei ole hajuakaan, mutta puuvillaa taitaa olla. Käytin nelosen koukkua, ehkä oli hieman liian iso tähän lankaan, mutta hyvä on näinkin. Onpahan riittävän ohkanen ja vilponen hattu kuumiin päiviin.

Kyh # 5:stä ei ole vielä haisua mitä tekisin. Vielä on vähän aikaa pähkäillä, tänään sen kuitenkin aloitan. Tarkoituksena oli saattaa loppuun tyttären lapaset joista puuttuu vain toinen peukku... Mutta nepä ovat mystisesti hävinneet jonnekin.. Enkä siis voi tehdä sitä samperin peukkua... Nyt istun hetkeksi neulomaan yllä olevia lapasia ja odotan sitä lamppua pään päälle syttyväksi kun keksin mitä tekisin.

Ps. Meillä alkaa jo porukat olemaan kypsiä tähän jatkuvaan Kyhäilyyn ja on vasta viides päivä... =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti