maanantai 16. syyskuuta 2013

Valkoinen kaappi

Huomenta!!

Muistattekos tämän kaapin aiemmasta postauksesta? Se on ollut jo jonkin aikaa valmiina hiottuna, maalattuna, koottuna ja täytettynä makuuhuoneessa. En vain ole saanut aikaiseksi ottaa siitä kuvia ja laittaa tänne. No nyt tulee sekin asia korjattua. Harmi vaan ettei tullut otettua vaihekuvia... Ehkä ensi kerralla muistaa.


Kaappiin on maalattu kolme kerrosta. Pohjaksi hain läheisestä Tarjoustalosta jotain vain valkoista kalustemaalia ja vedin sitä kaksi kerrosta. Päälle sitten Tikkurilan Helmiä sävytettynä Kamee sävyllä. Sävy on kyllä aivan eri mitä se oli esitteessä, mutta ei se haittaa. Kunhan ei ole puhtaan valkoinen. Hyllylevyjä en maalannut sävytetyllä maalilla, se riitti nipin napin kaapin runkoon. Mutta kukas niitä hyllyjä katselee kun ovat kaapin sisällä ja lakanoita päällä. Kaiken lisäksi lapset ovat maalanneet osan hyllyistä niin on kiva että niissä näkyy heidän käden jälki. Laseihin ostin tuollaista huurrettua kontaktimuovia. Yksi rulla riitti, vedin sen pitkittäissuunnassa puoliksi. Lasien reunoihin laitan ehkä vielä jotain teippiä koristeeksi. En ole vielä varma, hyvältä näyttää näinkin. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen lopputulokseen, mutta ihan heti en vastaavaan projektiin ala. Sen verran työlästä hommaa oli hiominen ja maalaminen.

Kaappi on tällä hetkellä sijoitettuna sängyn viereen. Kaappia vastapäätä on vanha tv-taso jossa majailee ukkelin jääkiekkoromppeet... Ja haisevat toooooooosi hyvältä... Ensi keväänä olisi tarkoitus rakentaa autokatos ja lämmin varasto niin ukkelin jääkiekkovehkeet muuttaa sinne ja tämä kaappi siihen missä tv-taso nyt on. Ja kun kaappi ja sänky on saatu oikeille paikoilleen niin alla oleva taulu pääsee seinälle. Vielä en ole uskaltanut sitä seinään lyödä kun en oikein osaa hahmottaa mikä olisi sille paras paikka sitten kun kalusteet ovat vähän muuttaneet paikkaa. Tällä hetkellä taulu viettää aikaa kyseisen kaapin päällä, otin sen vain kuvauksen ajaksi pois. Meillä on makkarin seinä tuollainen mintun vihreä. Samaa sävyä löytyy taulustakin. Siinä on myös ihanaa violettia, samanlaista mitä on ruusuissa kaapin päällä. Kun näin tämän taulun kirjakaupan näyteikkunassa päätin heti että se on saatava vaikka tiesin että menee pitkä aika kunnes saan sen oikeasti seinälle. Siinä on ihania kuvia Pariisista. Romanttisia ja rauhallisia.Nyt jatkan vapaan aamupäivän viettoa. Vähän jo sain ylimääräisiä sydämentykytyksiä kun hulivalipojan opettaja soitti mulle. Ehdin jo ajatella että poika on taas tehnyt jotain mistä seuraa hankaluuksia.. Mutta ei kuitenkaan. Kyse oli "vaan" siitä että pojat olivat vähän reippaammin rymynneet välitunnilla ja hulivalipoika sai iskun nenään ja verenvuotohan siitä seurasi. Hulivalipojalla tulee herkästi verta nenästä. No, joka tapauksessa, homma oli jo hoidossa mutta tänään on koulukuvaus ja tietenkin paita oli mennyt veriseksi. Onneksi olin vielä kotona ja sain vietyä puhtaan paidan pojalle kouluun. Oli poika kyllä tosi hämmästynyt kun pelmahdin paikalle puhdas paita kainalossa. Toivottavasti tulee hyvä kuva. Aamulla yritin vähän laittaa pojan tukkaa johonkin kuosiin, hän näet on viime viikolla leikannut kivan kolon etuhiuksiin koulussa... Meillä aina sattuu ja tapahtuu..

Hauskaa päivänjatkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti