lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hipot n:ro 6, 7 ja 8

Näille ei loppua näy. Olin jo päättänyt että tää lysti jää tauolle kun kymmenen on täynnä mutta kattia kanssa.. Olen niin höveli ja näitä on niin kiva tehdä että olen luvannut tehdä ainakin kolme vielä. Eli yhteentoista. Sit on kaikki tärkeimmät saaneet, ehkä sitten voisin olla vähän aikaa tekemättä. Vaikka kuinka olisi kivaa tehdä näitä, yhden ja saman tekeminen alkaa puuduttaa ja tarvii taukoa.
Tämä ihanuus löysi kotinsa perheestä jossa on kaksi pientä tyttöä ja uusi vauva tuloillaan. Oikeasti keltainen ei riitele muiden värien kanssa noin pahasti mitä kuvat näyttää vaan kaikki värit sointuvat oikein hyvin yhteen. Tässä on lankana Viking babyull (keltainen ja valkoinen) ja jotain nimetöntä akryylilankaa (vaalenpunainen ja violetti) mistä syystä tämä on hiukan kookkaampi kuin pelkästään babyullista tehtynä. 

Langankulutuksesta sen verran että kaikenkaikkiaan näihin menee lankaa n. 150-160 g. Riippuu tietysti siitä mitä lankaa käyttää ja kuinka tiukkaan virkkaa. Mutta minun käsialalla, 3,5 koukulla, lähestulkoon ohkaisesta villasta tehtynä menee sen 150 g. Tähän yksilöön on mennyt hieman enemmän sillä akryylilankahan painaa villaa enemmän.
 Vaaleanpunaista akryyliä kului 33g
Keltaista Viking babyull 28g
(punaisia ja keltaisia paloja on yhtä monta)
Violettia 53g
Valkoista 61g.
Yhteensä 175 g.


pus pus

tässä me vaan kuljetaan pihan poikki


Tällaisetkin lötyivät pihalta tepastelemassa. Myös tässä punaisessa on käytetty babyullin lisäksi akryyliä joten kookkaampi kuin sininen kaverinsa missä on käytetty ainoastaan Viking babyullia. Pinkki meni synttärilahjaksi serkulleni, joka on samanikäinen kuin minä. Hän on vain pysynyt ikinuorena ja pyysi tällaista itselleen lahjaksi.

Sininen hippo löysi kotinsa samasta paikasta kuin tämä punainen tyttö, jonka nimeksi tuli muuten Leena. Pitääkin kysyä että mikä tuli sinisen pojan nimeksi.

Seuraavaksi en tee hippoa jossa palat yhdistyy valkoisella. On pakko saada jokin muu väri käsiin. Yhden olenkin jo sopinut että tulee harmaaksi, täytyy alkaa neuvottelemaan niistä kahden muun värityksestä.

Hauskaa lauantain jatkoa!


2 kommenttia: