lauantai 26. huhtikuuta 2014

Valmistautuminen KYHäilyyn

Suunnittelin osallistuvani Kesäyön hullutukseen.. Se olisikin ensimmäinen kerta. En tosin ole vielä nähnyt missään juttua että järjestetäänkö sellainen tänä vuonna mutta luulisin niin. Ja vaikkei järjestetä niin voin sitten vaikka itsekseni pitää kilpailua. Saapahan kerrankin oikein "luvan kanssa" olla monta keskeneräistä työtä kesken.

Tässä vähitellen olen valmistautunut KYHäilyyn. Olen miettinyt mitä teen ja mistä langoista. Ensimmäisenä listalle pääsi Revontuli-huivi. Tykkään tehdä huiveja mutta yhtään Revontulta en vielä ole tehnyt. Toisena listalla on Kupla-lapaset. Niitäkään en ole yhtään paria tehnyt. Olen tällainen myöhäisherännäinen. Kissatyttö haluaa huoneeseensa virkatun maton niin pakkohan sellainenkin on KYhäilyn aikana tehdä. Tänään aloin keriä kudevyyhtejä... Ei ihan mennyt niin kuin Strömsössä.

Kude sotkeutui pahemman kerran jo heti ensi metreillä... Jouduin pujottelemaan langanpäitä ikuisuuden ennen kuin vyyhti oli kerillä. Mukana oli myös aika monta solmua joista muutaman avasin että sain kuteen poikki ja jatkettua helpommin.


Huomenna odottaa sitten tällainen savotta... Ja tämä vyyhti on jo valmiiksi sotkussa... Huoh. Toivottavasti lopputulos on vaivan arvoinen. Tulossa on siis raidallinen spiraalimatto. Yllä oleva punainen on ihanaa kirkasta, melkein neonpunaista. Allaolevassa vaaleassa kuteessa on kahden värisiä pilkkuja, saman punaisia kuin ylläoleva kude ja toiset turkoosin sinisiä.Ennen KYHäilyjä täytyy saada valmiiksi ainakin ne virtahevot mitkä olen luvannut. Nro 9 meni jo uudelle omistajalleen (siitä kuvia seuraavassa postauksessa) ja Nro 10 on työn alla. Tämän jälkeen vielä Nro 11... Sitten riittää hetkeksi.

Leppoisaa viikonlopun jatkoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti